Bij Good Life For All doorloop je verschillende stappen op weg naar een goed en prettig leven. Elke stap doorloop je op je eigen manier en tempo. Hieronder staat beknopt beschreven hoe de werkwijze is van onze diensten.

Intake

Na je aanmelding wordt tijdens het intakegesprek je gezondheidsdoelstellingen, je voedingsplan en je trainingen besproken. Ook voeren we een aantal metingen uit waardoor we het beginpunt kunnen bepalen (let op, als je dit niet wilt kunnen we evengoed gaan starten en werken aan de doelstellingen).

Start

De trainingen en het volgen van je voedingsplan gaan van start. De coach staat 24/7 tot je beschikking als je vragen hebt over je training of je voedingsplan. Ook heb je regelmatig je personal training sessies, kan je uitdagende groepslessen gaan volgen en de vervolgconsulten met je coach. Oftewel, naast de online coaching is er heel veel persoonlijk contact en gaan we samen jouw doelen bereiken.

Ontwikkeling

Er worden regelmatig workshops/presentaties of activiteiten georganiseerd waar jij je gratis voor aan kan melden. Bij Good Life For All vinden we het namelijk belangrijk dat je rugzak wordt gevuld met kennis die je toe kan passen voor de rest van je leven. Voorbeelden van de thema’s die we tijdens de workshops/presentaties gaan behandelen zijn “etiketten-lezen” of de workshop “voeding en sporten”. Ook organiseren we elke maand extra activiteiten zoals bijvoorbeeld een uitdagende strand workout of een heerlijke fietstocht.

Vervolgconsulten

Tijdens het traject heb je dus ook een aantal vervolgconsulten met de gewichtsconsulent. Je voedingsplan wordt hierbij besproken en eventueel worden er aanpassingen in doorgevoerd naar jouw wensen. Ook wordt de progressie van je gezondheidsdoelstellingen bijgehouden.

Let’s do this..

Ben je overtuigd om met Good Life For All aan de slag te gaan. Laten we dan vooral snel een intakegesprek inplannen.

Direct aanmelden

Pakkettentest

Ben je er niet helemaal zeker van welk pakket het beste bij jou past? We helpen je graag een handje.

Doe de pakkettentest