Dat Personal Training zich heeft bewezen als één van de meest effectieve, zo niet de meest effectieve trainingsmethode, daar is geen twijfel over mogelijk. De persoonlijke aandacht, de juiste oefeningen en de juiste kracht/cardio combinaties zorgen er voor dat je resultaten boekt. Hierdoor voel jij je prettiger, energieker en zelfverzekerder.

Bij Good Life For All zijn de Personal Trainers deskundigen op het gebied van het bereiken van de verschillende doelstellingen. Of je nou vetweefsel kwijt wilt raken, je conditie wilt gaan verbeteren of dat je minder pijn wilt hebben in het dagelijkse leven, voor iedere doelstelling maken de trainers een gedegen en persoonlijk plan. Zij zijn je stok achter de deur en tegelijk je ‘sportmaatje’.

De trainingen zijn iedere keer weer anders zodat het voor jou geen moment saai gaat worden. De oefeningen die worden uitgevoerd variëren enorm. Zo hoef je niet raar op te kijken als je ineens met bokshandschoenen tegen je Personal Trainer aan het “rammen” bent of dat je met een elastiek om je middel een sprintje moet gaan trekken. Voor ieder niveau en wensen weten onze trainers genoeg uitdagingen te vinden.

Prijzen

  • 1 losse Personal Training: €60
  • 4-rittenkaart PT: €219
  • 10-rittenkaart PT: €499

Let’s do this..

Ben je overtuigd om met Good Life For All aan de slag te gaan. Laten we dan vooral snel een intakegesprek inplannen.

Direct aanmelden

Pakkettentest

Ben je er niet helemaal zeker van welk pakket het beste bij jou past? We helpen je graag een handje.

Doe de pakkettentest